Farcellet d’alberginia, formatge de cabra i melmelada de tomaquet
Molt senzill i resultón. Un d’aquells que en un pim-pam et fa quedar com una reina i amb ingredients que tens per casa (si es que tens pasta fil.lo congelada…). En tot cas, val la pena posar-s’hi.
Necessitarem:
Fulls de pasta fil.lo
Dos alberginies
Un rul.lo de formatge de cabra
Melmelada de tomàquet
Tallem l’albergínia a rodelles, els hi marquen uns talls en diagonal i les deixem en remull amb aigua i sal durant uns vint minuts. Un cop ben empapades, les assequem i les fem a la planxa.
Tallem la pasta a quadrats i superposem tres capes, que pintem amb mantega. Muntem el farcellet amb l’albergínia, un tall de rul.lo de cabra i una cullerada de melmelada de tomàquet.
Tanquem els farcellets i els pintem també amb mantega. Els enfornem a 180 graus fins que estiguin daurats. Estan mes bons si estan tebis.
Per la Banda Sonora d’avui, una cançó preciosa de la Marisa Monte: Negro gato. Dedicada al Moritz, es clar.