Pannacotta de llimona amb coulis d’hybiscus
Fa uns tres mesos, la Mercè del blog “Destapant cassoles” va promoure una iniciativa fantàstica que va anomenar “Del bloc al plat“. Cada mes, la Mercè ens proposa un blog amfitrió, ens convida a descobrir-ne les receptes i fer-ne una. Es una manera molt divertida i estimulant de descobrir altres blogs interessants. El primer blog amfitrió del mes de novembre va ser La cuina de casa de la Gemma Clofent que coneixia molt bé (de fet va ser el primer blog que vaig conèixer quan vaig a entrar en aquest món). El segon blog amfitrió del mes de desembre era el blog Crijoarmael, de la Cristina que també coneixia.
Pel coulis d’hybiscus
20 gr de flors d’hybiscus sec
A banda, fem la pannacotta de llimona. En un casso barregem la nata líquida i el sucre i ho anem remenant per que es disolgui be. Quan arrenqui el bull, abaixem el foc i ho deixem coure uns tres minuts mes. Ho retirem del foc.
Incorporem el suc i la pell de llimona ratllada i ho barregem ben be. Finalment afegim les dues fulles de gelatina que haurem hidratat prèviament.. Ho deixem refredar, ho posem en gotets i ho deixem refredar unes cinc hores a la nevera
Hidratem el full de gelatina i el barregem amb el coulis de hybiscus
Finalment. Un cop la pannacota ha quallat, hi posem una capa de coulis d’hybiscus i ho guarnim amb els pètals hidratats que havíem reservat i una fulla de menta
I a la Banda Sonora d’avui, un oldie dels de sempre. Always See Your Face dels Love (Four Sail, 1969) que jo vaig descobrir a la pelicula High Fidelity ( Stephen Frears, 2000)