Nous caramel.litzades
Necessitarem
100 gr de nous
100 gr de mel
66 gr de sucre [moré]
Mitjà branca de canyella
100 gr d’aigua
Oli de girasol per fregir
En un cassó barregem les nous, la mel, el sucre, l’aigua i la canyella. Ho posem a foc ben baix i ho deixem bullir uns sis o set minuts, donant temps a que les nous s’hidratin. Un cop cuites, les podem guardar dins del seu propi almívar a la nevera.
A l’hora de menjar-les, les treiem de l’almívar i les deixem escòrrer en un plat inclinat. Un cop les hem separat de l’almívar, les fregim en oli de girasol ben calent fins que estan torradetes. Les treiem i les deixem refredar una miqueta abans de servir-les. I ja està. Fàcil, oi?
Son fantàstiques amb fruita del temps, gelat de nata o de vainilla o mató de cabra, tal i com jo he fet en la foto que acompanya el post.
Per a la Banda Sonora d’avui, un descobriment fet gràcies a Radio Wapa. Raphael Gualazzi, amb el seu Don’t Call My Name : energia i bon rotllo en estat pur !