El món de la cuina i els aliments desborda el meu àmbit privat i abasta altres facetes de la meva vida, entre les quals la recerca acadèmica
Per això, he pensat que seria interessant fer un recull de publicacions en què jo he estat implicada o bé que tracten de temes que m’interessen especialment.
- SOLANILLA, L, MEDINA, F. X.; (2015) “Popularització i normalització de la cuina catalana a TV3: de Bona cuina a Cuina x solters”. A Funcions del passat en la cultura catalana contemporània. Institucionalització, representacions i identitat. Edició de Josep-Anton Fernàndez i Jaume Subirana.Lleida: Punctum
- MONLLOR, N; GUILLAMÓN, J; GUIRADO, C; MEDINA, F. X; MORENO, I.L. (2014). Cocina, transformaciones sociales y nuevos conceptos para nuevas prácticas alimentarias: El caso de la Cuina compromesa (Burg, Pirineo de Lleida). Stvdivm 20. Revista de Humanidades. Prensas de la Universidad de Zaragoza: Zaragoza.
- MEDINA, F. X.; SOLANILLA, L. (2013) Patrimonio culinario, institucionalización y medios digitales. ph investigación [en línea], n.º 1, diciembre de 2013, pp. 55-74.
- MEDINA, F. X.; SOLANILLA, L. (2013). La Gastrosfera catala. Un estudi del perfil i continguts dels blogs de cuina escrits en català (en línia)
_